Uusi sijainti, uudet tilat – uudet kujeet? (Päivitys nykytilanteesta :)

Autotalli kesällä 2021.

Pitkään on hiljaiseloa eletty täällä puolen maailmaa. Paljon on tapahtunut ja sattunut viimeisimmän ja nykyisimmän päivityksen välissä. Kuvassa yllä näette autotalliprojektini alun. Tästä ja monesta muusta "projektista" on otettu videopätkiä ja näistä olisi tarkoitus koostaa juippituupiin videoita. Editointi voi olla aika köykäistä ja erityisiä video-efektejä ei ole luvassa, mutta autenttista tekemisen tylsyyttä, sekä murresanoja sitäkin enemmän.

Tässä nyt kun omakotitalossa asumiseen on päässyt perehtymään jonkin verran, voinen sanoa, että aikaa päivittää sivuja ja tehdä esim. 3D-tulosteita on entistä vähemmän. Tässä on myös yksi syy siihen, miksi 3D-tulostuspalvelu ei ole vielä auennut. Toivon kyllä, että pääsen sen aloittamaan taas mahdollisimman pian.

Haluan kuitenkin palata raiteilleni kunhan vain aika ja elämä sen suo. Monet 3D-printit ovat olleet hienoja katsauksia toisten tekemisiin tavalla ja toisella. Elektroniikka-apu pelittää edelleen, tosin hitaasti sekin, mutta toimii rajallisin resurssein ATM (ei se nostoautomaatti).

Sivuston kävijämäärät aaltoilevat, kuten alla olevasta graafista saattaa huomata (pystyakseli on kävijöitä per päivä):

Trendi on kuitenkin nouseva, joten kiitos siitä kaikille kävijöille.

Mutta aikansa kun puuhaa niin saa asioita aikaiseksi. Yllä oleva kuva kesän alulta myös.

Paljastellaan asioita enemmän sitten, kun työtilojen kiireellisimmät hommat alkavat olemaan kondiksessa ja allekirjoittanut valmiina uusiin haasteisiin.

Loppuun, kuten GreatScott! sanoisi, "stay creative and we will see you next time". Saksalaisella aksentilla tosin ;).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.