NP – Nopea postaus: projektikatsaus

Tällä hetkellä työn alla on lopullinen kirjoitus aiheesta Iskaritesterin liikennevalot. Mikä se on ja miksi sellainen on pitänyt tehdä selviävät, kun kirjoitus on saatu tehtyä.

Viimeisin asiakasprojekti... Tästä lisää rakentelut-sivuilla kunhan kirjoitus valmistuu.

Laittelen tässä lisäksi muutaman nopean kuvatuksen siitä, mitä tässä on oikein tullut muuta puuhailtua. Joistain näistä tulee varmaan nopeita postauksia, pidempiä postauksia tai jopa rakentelukirjoituksia - en ole oikein vielä varma. Ylipäänsä nuo rakentelukirjoitukset tuppaavat olemaan melko pitkävetisiä tehdä, koska niiden sisällön tyyli on hieman erilainen kuin esimerkiksi tämä blogin puoli. Siksipä joskus voi kestää useitakin viikkoja, että ne valmistuvat. Aikaa eikä jaksamista kun ei välttämättä ole joka päivä laittaa kirjoitusten tekoon.

Metallipöydän tekoa...

Yks, kaks, kolman.. en ole laskenut monennellekko työpisteelle metallipöytä, sellainen massiivinen tee-se-itse pöytä. Tähän on kuulunut hitsausta, rälläköintiä, maalausta, kiroilua ja hikeä, mutta ei onneksi verta. Rungon mitat 200x60x86 cm. Tämä on jo valmis, mutta säästelen valmista kuvaa toiseen juttuun...

3D-tulostettu kamera-adapteri...

(sininen osa jalan juuressa) oli eräs ilta tositöissä, eli makkaran paistossa. Kolmijalka on alunperin tähtikaukoputken jalka. Siihen piti saada sovitepala kamerapidikkeelle ja kun sorvia en omista, niin 3D-tulostamalla sellaisen sai tehtyä. Makkaratikku pysyy paikallaan mustan magian avulla (look closer).

Oneplus N10 ja lumityöt eivät sovi yhteen

Varsinkaan jos kaatuu ja puhelin on taskussa. Tästäpä pitää varmaan pikainen kollaasi tms. kirjoitella/kuvata, kunhan uusi näyttö suvaita saapuu.

Aikapommi

Muutamana aiempana viikonloppuna tuli tehtyä "aikapommi". Eräälle kaverille pakohuoneen tekoa varten... Pommi piipittää ja siitä voi johtoja katkaista. Jos katkaisee väärän johdon niin peli on menetetty. Toteutus Arduino Nanolla. Tästä ei välttämättä tule sen kummempia kirjoituksia, koska tämä oli tilaustyö ja tästä on maksettu.

"EP:n kone ja tarviike"...

Eikun siis epoksivalun tekoa autotallin peräkammariin. Asiaan ehkä palattaneen talliprojektin kirjoittelun taikka videoiden muodossa.

Talvi on tullut

Lopuksi vielä talvinen maisemakuva takapihalta. Pakkasta oli kuvanottohetkellä n. -19 C. Nyt kirjoitushetkellä sää on aivan erilainen, lunta tulee vaakaan pystyyn ja vinoon. Lumitöitä tiedossa siis.

Ja näin päästiin loppuun. Jatkuu seuraavassa jaksossa... Ajankohta on sitten, kun se on :).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.