Info

Hutasu.net on suomalainen harrastesivusto. Sivuston aihealueet keskittyvät tietotekniikkaan, elektroniikkaan, mikrokontrollereihin sekä 3D-tulostukseen. Myös kaikenlaiset rakenteluprojektit lisätään sivuille mikäli niistä on dokumenttia tehty.

Palautetta sivusta voit antaa alla olevalla lomakkeella, jos huomasit virheitä tai jokin on mielestäsi hassusti sivuilla. Samaa lomaketta voit käyttää, jos tarvitset apua omissa projekteissasi. Vastaan kaikkiin palautteisiin sekä yhteydenottoihin mahdollisimman pikaisesti ja henkilökohtaisesti.

Jos asiasi koskee 3D-tulostusta, niin ole hyvä ja suunnista tälle sivulle: 3d-tulostuspalvelu.

Jos haluat tilata jonkun muun kuin 3D-tulostustyön, niin voit käyttää tätä lomaketta siihenkin!

Huomioithan että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein! Joskus tulee palautetta, missä sähköposti on väärin, eikä niihin pysty millään vastaamaan. Näiden sähköpostien sisältöihin kuitenkin reagoidaan tarvittaessa (esim. korjaukset sivuille, tietojen lisäys yms.).

Tämä sivusto uudistuu ja kasvaa koko ajan joten tämä ei ole koskaan 100% valmis. Varaudu siis muutoksiin mikäli vierailet sivulla säännöllisesti. Kiitos sinulle, arvoisa vierailija!

Yksityisyys ja tietosuoja

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä oikeanlaisen toiminnan varmistamiseksi. Kävijälaskurit ja sivuston vierailijamäärät ovat kolmansien osapuolien sovelluksien avulla tehtävää toimintaa. Kolmansia osapuolia, joiden evästeitä sivustolla voi olla ovat Google, JetPack, WordPress, Facebook ja Whatsapp. Jos havaitset että tiedot ovat virheellisiä, ottaisitko ystävällisesti yhteyttä yllä olevalla lomakkeella. Kiitos ymmärryksestäsi!