Hutasun ilmeuudistusta

Kuten jotkut kävijät ovat saattaneet huomata, niin otsakekuva on muuttunut. Otsakekuva, tai banneriksikin sitä voi kutsua, on tehty tilaustyönä https://www.mimosart.fi/ freelancer-valokuvaajalta. Tästä suuret kiitokset!

Kotisivujen ilmeeseen kaipaa aina välillä pieniä säätöjä ja uudistuksia ja kuten on info-sivuilla kerrottukin, niin sivusto jatkuvasti hieman elää.

Kauas on kuitenkin tultu, kun ensimmäisen kerran hutasu.net näki päivänvaloa vuonna 2008. Sivusto oli "koodattu" HTML-kielellä www-ohjelmointi -kurssin päättötyönä. Valitettavasti sen aikaisia koodeja taikka ulkoasua ei ole enää tallessa, muualla kuin hatarassa muistissa.

Etusivulla näkyy kuvakaappaus ja sama kuva on alla, kun vuonna 2013 hutasuun toteutettiin siihen asti suurin uudistus, myöskin tilaustyönä. Sittemmin on siirrytty WordPress-sivustoon jota on itse muokattu haluttuun muotoon, koska itse muokkaamalla saa yleensä juuri sellaista kun sattuu tulemaan 🙂

Vanha sivusto

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin sinulle arvoisa sivuilla vierailija! Ilman yhteydenottojanne, vinkkejänne, kommenttejanne ja kritiikkiänne sivusto ei olisi varmaan koskaan kehittynyt tähän muotoon mitä se nykyään on. Siispä, hyvää kevään jatkoa ja ISO kiitos sinulle ystävällinen lukijamme!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.