Muuntajista juttua sekä muuta päivitystietoa

Muutoksia sivuilla

Sivujen toiminnallisuutta muokattu. Nyt etusivulla on vähän enemmän tietoa siitä, mitä sivustolle on viimeksi lisätty niin sivujen kuin blogikirjoitusten muodossa. 7:n viimeisintä lisäystä näkyy etusivulla. Myös viimeisimmät sivumuokkaukset näkyvät ja näistäkin 7:n viimeisintä muokkausta. Kaikki tapahtuu automaattisesti. Näiden lisäksi etusivu ja infosivu ovat nyt samannäköisiä kuin muutkin sivut (oikean laidan jutut näkyvät samalla tavalla kaikilla sivuilla).

Kirjoittelin myös juttua elektroniikan osioon tällä kertaa muuntajista. Aihe oli nyt ajankohtainen edellisen rakentelun myötä ja samalla tuli hieman lisäsisältöä näihin aiheisiin. Päivittelin myös sivuston linkkejä, joista osa linkitti vielä vanhoihin osoitteisiin.

Kaavojen tekeminen LaTeX editorilla

Havaitsin muuten mielenkiintoiseksi työkaluksi kaavojen tekoon tällaisen online työkalun osoitteessa: https://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php. Käyttöliittymä tuossa ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta tuolla saa kuitenkin tehtyä esimerkiksi alla olevia kaavoja (en tiedä onko tuo summalauseke nyt oikein mutta se onkin vain esimerkkinä).

Kaavan voi linkittää kuten alla tai sitten sen voi ladata kuvana ja lisätä kuvatiedostona sivuille tai minne ikinä haluaakaan. Jos jostain löydän rutkalti ylimääräistä aikaa, niin voisin kaikki kaavat jotka sivuilta löytyy väsätä uuteen uskoon tämän avulla, mutta olkoot nyt toistaiseksi.


online LaTeX editori

Eipä tässä sen enempää. Kokeilen blogissani nyt ajastettua julkaisua niin katsotaan miten tämän käy.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.