Aaton pikapäivitys

Tänä vuonna ainakin yksi lahja tuli tehtyä 3D-tulostimella ja nämä tulosteet näkyvät alla olevassa kuvassa. Kyseessähän on Minecraftista tutut työkalut hakku, kirves, miekka ja lapio ja työvälineet menivät Joulupukin matkassa Tampereelle.

Latasin mallit thingiversestä (eli 3D-mallien Googlesta) ja tulostelin jokaisen kappaleen omana mallinaan eri väreillä. Muovi on PLA:ta ja osa muoveista on hommattu Elfalta sekä Prenta Shopista.

Tulostuksen jälkeen värkkäsin malleissa oleviin reikiin avaimenperärinkulat kiinni ja homma oli valmis. Tällaisia avaimenperiä ei kaupasta löydä...

3D-tulostetut Minecraft avaimenperät
3D-tulostetut Minecraft avaimenperät

Blogin uudet jutut...

Uusia asioita tapahtuu bittiavaruudessakin, ainakin tämän blogin suhteen. Olen nyt tehnyt "intron" blogille, joka näkyy vain kun ollaan blogin etusivulla, mutta ei selattaessa blogikirjoituksia.

Lisäksi lisäilin tagit postauksen yhteyteen näytettäväksi ja muuttelin muotoiluja dynaamisemmaksi, eli siirsin muotoilut pääosin css-tiedostoon. Tageista on tarkoitus vielä muokata sellaisia, että käyttäjä voi klikkailla niitä ja hakea niiden avulla arkistosta tavaraa. Samassa yhteydessä täytynee miettiä tuota blogin hakuosan paikkaa, missä se olisi hyvä olla. Se jäänee vielä nähtäväksi ja kokeiltavaksi.

RSS-syötettä enkä muita some-integraatioita ole saanut tehtyä vielä, mutta jospa nekin jossain vaiheessa. Tällä hetkellä menee työaikaa tähän, että saa blogin näyttämään sellaiselta mikä itseä miellyttää ja php-koodit toimimaan haluamallaan tavalla.

Joulupuu on rakennettu...

Hyvää joulua hutasun lukijoille!
Hyvää joulua hutasun lukijoille!

Tämän pitemmittä puheitta, lopuksi toivotan hyvää Joulua hutasun lukijoille, sekä yhteistyökumppaneille. Keep up the good work!

2 kommenttia aiheesta “Aaton pikapäivitys

    1. Hutasu.net

      Ei valitettavasti ole mistä näyttää 😉

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.