3D-tulostuspalvelu

Hei kaikki värkkäilijät ja tee-se-itse miehet sekä naiset.

Olen tässä viime aikoina, tai itse asiassa viime kuukausina pohdiskellut ja laskeskellut josko avaisin sivuilleni 3D-tulostuspalvelun. Palvelussa ihmiset voisivat ottaa yhteyttä ja kertoa millaisen osan haluaisivat tulostettavan ja tarvittaessa jopa mallintaisin kappaleen heille.

Olen tulostellut jo kaikenlaisia osia ja mallinnellutkin vaikka mitä, joten ainakin yksinkertaiset jutut ja ehkä hieman monimutkaisemmatkin kappaleet onnistuvat, eikä aikaakaan pitäisi poskettoman kauan kulua mallinnukseen.

Tarkoituksena olisi lisätä valikkoon tulostuspalveluosio, mistä näkisi tarkemmat tiedot ja muut olennaiset asiat palveluun liittyen.

Mutta nettihän on pullollaan jo olemassa olevia palveluita?

No niin on, mutta osa palveluista on tarjolla vain yrityksille ja teollisuudelle ja vain harvat palvelut ovat todellakin harrastaja-ystävällisiä. Tällä tarkoitan siis sitä, että hinnat olisivat edullisia ja ns. "asiakkaan" kanssa voitaisiin mallikohtaisesti neuvotella, miten olisi järkevä tehdä että kaikki voittaa. Tarkoituksena ei olisi siis takoa hillittömiä määriä rahaa, vaan enemmänkin kerryttää kokemusta ja saada uusia haasteita 3D-tulostuksen osalta. Mutta tottakai, ei palvelu voi ilmainenkaan olla.

Maksaa, (mutta) mitä maksaa?

Olenkin luonnostellut hinnaston PDF-tiedostoksi ja halukkaat voi sitä vilkaista tästä linkistä: 3D-tulostuspalvelun hinta ja laitteisto.

Linkin takaa paljastuu siis hinnasto, sekä esimerkkejä jo tehdyistä tulosteista.

Hinnat eivät mielestäni ole kohtuuttoman korkeat ja 3D-mallinnuksen hintakin suhteellisen edullinen, jos vertaa esimerkiksi siihen, että joissakin yrityksissä mallinnus maksaa jopa 160€/h, mutta tottakai siellä on sen alan ammattilainen asialla. Tämä minun juttuni ei olekaan mitään yritystoimintaa, vaan enemmänkin satunnaisten harrastelijoitten tarpeisiin vastaamista.

Onko palvelu käytettävissä nyt heti?

Näinkin voitaisiin sanoa. Jos sinulla on tarvetta muoviosalle, niin ota yhteyttä ja kysy lisää, katsotaan mitä voidaan tehdä. Voit myös kommentoida alle mikäli asiasi on lyhyt ja koskee tätä aihetta, muussa tapauksessa käytä yllä olevaa linkkiä yhteyden ottoon.

Rakentava palaute on aina tervetullutta. Miltäs kuulostaa?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *